A videó konzultáció rugalmas lehetőséget biztosít a pszichológiai tanácsadás számára. A pszichológiai konzultáció videó hívás segítségével történik. A kapcsolattartáshoz nem szükséges más, mint megbízható internet kapcsolat, és egy online beszélgetésre alkalmas számítógép vagy mobiltelefon.

Előzetes bejelentkezés: info@homepszichologus.hu

Kálmán Judit, tanácsadó és munkapszichológus, coach, autogén tréner, szimbólum terapeuta

Kálmán Judit vagyok, tanácsadó pszichológus, relaxációs – imaginációs szimbólumterapeuta.

A pszichológiai tanácsadás illetve coaching eszközei mellett az autogén tréning technika alkalmazásával illetve szimbólumterápia módszerével dolgozom. Az imaginációs szimbólumterápia, meditatív módon, képi megjelenítésekkel dolgozó terápiás gyakorlat. A terápia segítséget nyújt az elakadások oldásában illetve egy harmonikus, pozitív önkép kialakításában.

A tanácsadás illetve a terápiás folyamat célja az egyén pszichés jólétének helyreállítása. A boldogság megélésének képessége, az önelfogadás erősítésével és reális életcélok kitűzésévél fejleszthető.

Tapasztalatom szerint, belső békénk megélése által tudunk kiegyensülyozott kapcsolatot kialakítani a környezetünkkel. A relaxációs technika alkalmazásának tanításával segítem klienseimet, testi, lelki, szellemi harmóniájuk megteremtésében.

Az önálló gondolkodásra és felelős döntések meghozására képes ember boldogságánák titka, a pozitív elétlehetőségéinek felismerésében rejlik. Az alábbi módon nyújtok támogatást klienseimnek saját útjuk megtalálásában:

A videó konzultáció előnyei

Videó konzultáció - pszichológiai tanácsadás

A pszichológiai konzultáció lehetőséget nyújt arra, hogy a tanácsot kérő személy más nézőpontból tekintsen saját élethelyzetére, és aktuális problémáinak megoldásához szakszerű pszichológia segítséget vegyen igénybe. A kapcsolattartás történhet a Google Meet, vagy egyéb számítógépes alkalmazás segítségével. Így Ön közvetlenül az otthonából veheti fel velem a kapcsolatot a hét bármelyik napján. Rugalmasan tudunk időpontot egyeztetni a délelőtti illetve délutáni órákra.


Videó konzultáció – Online autogén tréning módszerrel

online relaxáció, videó konzultáció

Az autogén tréning segítségévél megtanulhatjuk a testünk tudatos ellazítását. Ezzel a módszerrel pár perc alatt egy békés, harmónikus állapotba kerülhetünk, mely a külvilág zajainak eltávolításával és belső gondjaink elcsendesítésével segít minket a feltöltődésben. A relaxáció egy mindenki számára könnyen elsajátítható és gyakorolható út a testi, lelki, szellemi harmóniánk megteremtéséhez.

Online meditáció – Az imagináció módszere

Szimbólum terápia

A meditáció a “tudatos álmodás” módszere. Alvásközeli, relaxált állapotban pihenünk, miközben belső képeket hívunk elő magunkból. Ez egy hatékony és élményszerű módja az önismeretünk fejlesztésénék. A meditáció által közelebb kerülünk belső lényegünkhöz.

Videó konzultáció coaching módszerrel

Coaching - Életvezetési tanácsadás

A coaching módszer egy sportedző munkájához hasonlítható. A coaching folyamat során a coach és kliense egy kitűzött cél elérésén dolgoznak együtt. A pszichológus támogatja, ösztönzi az önfejlesztésre nyitott személyt.

Végzettségeim

  • Relaxációs – imaginációs – szimbólumterápeuta (Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület)
  • Life és Business Coach (Pro Bona Coaching és Tréning Center)
  • Pszichológus (Eötvös Lóránd Tudományegyetem, pszichológia szak, tanácsadás szakirány)
  • Filozófia szakos gimnáziumi tanár (József Attila Tudományegyetem)

Magánrendelés

Skype pszichológus

Online formában (Teams Meeting segítségével) tudom klienseimet fogadni.

Arra törekszem, hogy az online pszichologus konzultációk, tartalmukban és hangulatukban ne térjenek el a személyes találkozókétól. Beszélgetéseink során hatékony pszichológiai módszerek alkalmazásával segítem a hozzám fordulókat. Az konzultációk kellemes, pozitív hangulatban zajlanak.

Klienseim bizalma és a teljeskörű diszkréció megtartása elsődleges szempont számomra.

Ha úgy érzi elakadt, és a továbblépéshez szakszerű segítséget szeretne kérni, az alábbi elérhetőségeken tud kapcsolatba lépni velem.

Elérhetőségek

Kálmán Judit, online pszichológus rendelés – Videó konzultáció

Online pszichológiai tanácsadás, Budapest, XI. kerület, Gazgadrét, Frankhegy utca 9.

E-mail cím: info@homepszichologus.hu