Az online pszichológiai tanácsadás lehetővé teszi, hogy az otthonából, videón keresztül kérje pszichológus segítségét. A szolgáltatás igénybevételének feltétele, hogy rendelkezzen megbízható internet kapcsolattal. A videóhívás, számítógépre, táblagpre vagy mobiltelefonra ingyenesen letölthető internetes applikáció segítségével jön létre. A beszélgetések Teams alkalmazáson keresztül zajlanak, de a kliensek igényének megfelelően lehetőség van egyéb internetes videó kommunikációs eszköz használatára is.

Online pszichológiai tanácsadás

Az online pszichológiai tanácsadás előnyei

  • Ha a lakhelye közelében nem tud személyes pszichológiai tanácsadást igénybevenni, az online kapcsolattartás segítségével nem kell lemondania arról, hogy problémájával megfelelő szakemberhez forduljon..
  • Ha az időbeosztása nem teszi lehetővé, hogy személyesen keresse fel a pszichológus magánrendelését, online formában könnyebben be tudja iktatni a napi programjai közé a tanácsadást.
  • Ha olyan egészségügyi problémája van, mely megnehezíti az otthonának elhagyását, online formában lehetősége van pszichológiai tanácsadásban részesülni.
  • Időt és energiát spórolhat meg, ha az utazás idejét megtakarítva, közvetlenül az otthonából jelentkezik be a tanácsadásra.

Időpont egyeztetés online pszichológiai tanácsadásra

Bejelentkezés:

A honlap kapcsolatfelvétel űrlapján keresztül veheti fel velem a kapcsolatot, hogy elmondja, miben szeretné a segítségemet kérni, és időpontot egyeztessünk az első alkalomra.

További Elérhetőség:

E-mail cím: info@homepszichologus.hu

A szolgáltatás díja: (Pszichológiai tanácsadás / tréning / coaching)

16 000 Ft/50 perc

A szolgáltatás díját banki átutalással, az órákat követően tudja kiegyenlíteni.

A kapcsolatfelvétel űrlap kitöltése :

Az alábbi “kapcsolatfelvétel” űrlap kitöltésével tudja megadni a kapcsolattartáshoz és a számlázáshoz szükségés adatait.


Videó hívás kezdeményezése:

A videóhíváshoz szükséges linket és a pontos technikai útmutatót az alkalmazás használatához a kapcsolatfelvétel űrlap kitöltését követően e-mailben elküldöm Önnek. A megbeszélt időpontban a kapott linkre kattintva kezdeményezheti a videóhívást.

Alkalom lemondása

Az online pszichológiai tanácsadás előre egyeztett időpontban történik. Ha nem tud résztvenni valamelyik alkalmon, kérem jelezze felém 24 órával megelőzően. Igény esetén, amennyiben lehetősegem van rá, meg tudunk beszélni másik alkalmat, amikor az elmaradt órát pótolni tudjuk.