Online autogén tréning, meditáció tanfolyam, egyéni és csoportos formában, kezdő és haladó szinten. A relaxációs és önismereti tematika segítségével javítható a stresszkezelő készség, csökkenthető az általános szorongás szint és fejleszthető az önismeret illetve az önértékelés.

Online autogén tréning


Online Autogén tréning (AT) – Relaxáció tanfolyam

A relaxáció tanulása több alkalmat vesz igénybe, és heti rendszerességgel találkozunk. Ezalatt az idő alatt a résztvevők egyénileg, az otthonukban is naponta többször gyakorolják a tanultakat.

Egyéni relaxáció tanfolyam és önismereti tréning:

Azoknak ajánlom az egyéni autogén tréning tanfolyamon való részvételt, akik amellett, hogy megismerkednek a relaxációs technikával, szeretnének mindeközben végigmenni egy önismereti úton is, és megoldást találni bizonyos lelki gondjaikra, elakadásaikra.
Az AT lehetőséget nyújt arra, hogy felfedjük a testi problémáink hátterében húzódó lelki okokat, és enyhítsünk az élethelyzetünkből fakadó nehézségeinken. Az autogén tréning segíti a megküzdést és a lelki feltöltődést.

Csoportos autogén tréning tanfolyam:

A csoportos tanfolyam résztvevőinek, amellett, hogy elsajátítják az autogén tréning relaxációs technikát, lehetőségük nyílik arra, hogy a csoport támogató erejével közös élményeket szerezhessenek.
A csoportos tanfolyamon való részvételt azoknak ajánlom, akik szeretnek közösségben lenni, és szívesen teremtenek kapcsolatot másokkal. Az együtt eltöltött órák során sok energiát és pozitív megerősítést nyerhetnek egymástól.

Az online autogén tréning menete

A tanfolyam online formában zajlik, igy az ország bármely pontjáról, az otthonukból csatlakozhatnak a résztvevők. Zoom meeting formájában találkozunk, a kapcsolattartáshoz szükséges feltételek: egy videobeszélgetésre alkalmas számítógép, vagy mobiltelefon illetve táblagép és biztonságosan működő internetkapcsolat.

A tanfolyam kezdetét megelőzően minden jelentkező részletes technikai útmutatást kap a Zoom alkalmazás használatához, illetve sor kerül egy egyéni online beszélgetésre, amelyen a résztvevők feltehetik a kérdéseiket az online autogén tréninggel kapcsolatban.

Online meditáció, imagináció tréning

A meditáció tréning elmélyíti és továbbfejleszti az autogén tréningen tanultakat. Az imaginációs technika alkalmazásával a résztvevők a képzelőerejük segítségével dolgoznak. Meditatív állapotban a képalkotás az álomtevékenységhez hasonlóan működik, mely során elfojtások, rejtett érzelmi tartalmak kerülnek felszínre.

Az imagináció enyhíti a szorongást, javítja a stresszel való megküzdést és fejleszti az önismeretet. A meditáció tanulása lehetséges kezdő és haladó szinten egyaránt.

Online tréning jelentkezés

Kálmán Judit, tanácsadó pszichológus, autogén tréner és meditáció oktató


Jelentkezés:

E-mailben: info@homepszichologus.hu

Ha nem megfelelő a csoportos tanfolyamok tervezett időpontja, választhatók egyéni tréningek is, megállapodás szerinti kezdési dátummal és időponttal.