A Skype vagy Zoom konzultáció rugalmas lehetőséget biztosít a pszichológiai tanácsadás számára. A pszichológiai konzultáció videó hívás segítségével történik. A kapcsolattartáshoz nem szükséges más, mint megbízható internet kapcsolat, és egy videóbeszélgetésre alkalmas számítógép vagy mobiltelefon.

Előzetes bejelentkezés: +36 70 254-5482

Kálmán Judit, tanácsadó és munkapszichológus, coach, autogén tréner, szimbólum terapeuta

Kálmán Judit vagyok, tanácsadó pszichológus és coach. A pozitív pszichológia szemléletmódjával dolgozom.

A boldogság központú pszichológia célja a tanácsot kérők elégedettségének, pszichés jóléténék helyreállítása. A boldogság megélésének képessége, az önelfogadás erősítésével és reális életcélok kitűzésévél fejleszthető. Klienseimmel coaching módszer alkalmazásával dolgozunk ezen.

Tapasztalatom szerint, belső békénk megélése által tudunk harmónikus kapcsolatot kialakítani a környezetünkkel. A relaxációs technika alkalmazásának tanításával segítem klienseimet, testi, lelki, szellemi harmóniájuk megteremtésében.

Az önálló gondolkodásra és felelős döntések meghozására képes ember boldogságánák titka, a pozitív elétlehetőségéinek felismerésében rejlik. Az alábbi módszerek segítsével nyújtok támogatást klienseimnek saját útjuk megtalálásában:

A Skype konzultáció előnyei

Skype konzultáció - pszichológiai tanácsadás

A pszichológiai konzultáció lehetőséget nyújt arra, hogy a tanácsot kérő személy más nézőpontból tekintsen saját élethelyzetére, és aktuális problémáinak megoldásához szakszerű pszichológia segítséget vegyen igénybe. A kapcsolattartás történhet Zoom, Skype vagy egyéb számítógépes alkalmazás segítségével. Így Ön közvetlenül az otthonából veheti fel velem a kapcsolatot a hét bármelyik napján. Rugalmasan tudunk időpontot egyeztetni a délelőtti, délutáni vagy a kora esti órákra.


Skype konzultáció – Online autogén tréning módszerrel

online relaxáció - online autogén tréning

Az autogén tréning segítségévél megtanulhatjuk a testünk tudatos ellazítását. Ezzel a módszerrel pár perc alatt egy békés, harmónikus állapotba kerülhetünk, mely a külvilág zajainak eltávolításával és belső gondjaink elcsendesítésével segít minket a feltöltődésben. A relaxáció egy mindenki számára könnyen elsajátítható és gyakorolható út a testi, lelki, szellemi harmóniánk megteremtéséhez.

Online meditáció – Az imagináció módszere

Szimbólum terápia

A meditáció a “tudatos álmodás” módszere. Alvásközeli, relaxált állapotban pihenünk, miközben belső képeket hívunk elő magunkból. Ez egy hatékony és élményszerű módja az önismeretünk fejlesztésénék. A meditáció által közelebb kerülünk belső lényegünkhöz.

Skype konzultáció coaching módszerrel

Coaching - Életvezetési tanácsadás

A coaching módszer egy sportedző munkájához hasonlítható. A coaching folyamat során a coach és kliense egy kitűzött cél elérésén dolgoznak együtt. A pszichológus támogatja, ösztönzi az önfejlesztésre nyitott személyt.

Végzettségeim

  • Imagináció trénining oktató (Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület)
  • Autogén tréning oktató (Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület)
  • Life és Business Coach (Pro Bona Coaching és Tréning Center)
  • Pszichológus (Eötvös Lóránd Tudományegyetem, pszichológia szak, tanácsadás szakirány)
  • Filozófia szakos gimnáziumi tanár (József Attila Tudományegyetem)

Magánrendelés

Skype pszichológus

Személyesen, Budapesten a XI. kerületben, vagy online formában (Skype, Messenger segítségével) tudom klienseimet fogadni.

Arra törekszem, hogy az online pszichologus konzultációk, tartalmukban és hangulatukban ne térjenek el a személyes találkozókétól. Beszélgetéseink során hatékony pszichológiai módszerek alkalmazásával segítem a hozzám fordulókat. Az konzultációk kellemes, pozitív hangulatban zajlanak.

Klienseim bizalma és a teljeskörű diszkréció megtartása elsődleges szempont számomra.

Ha úgy érzi elakadt, és a továbblépéshez szakszerű segítséget szeretne kérni, az alábbi elérhetőségeken tud kapcsolatba lépni velem.

Online coaching elérhetőségek

Kálmán Judit, online pszichológus rendelés – Skype vagy Zoom konzultáció

Online coaching és tanácsadás, Budapest, XI. kerület, Gazgadrét, Frankhegy utca 9.

Telefonszám: +36/70 254-5482

E-mail cím: info@homepszichologus.hu