Online coaching és tanácsadás. Pszichológiai konzultáció videóhívás segítségével. A kapcsolattartáshoz nem szükséges más, mint megbízható internet kapcsolat, és egy videóbeszélgetésre alkalmas számítógép vagy mobiltelefon.

Előzetes bejelentkezés: +36 70 254-5482

Kálmán Judit, tanácsadó és munkapszichológus, coach, autogén tréner, szimbólum terapeuta

Kálmán Judit vagyok, online pszichológus és coach. A pozitív pszichológia szemléletmódjával dolgozom.

A boldogság központú pszichológia célja a tanácsot kérők elégedettségének, pszichés jóléténék helyreállítása. A boldogság megélésének képessége, az önelfogadás erősítésével és reális életcélok kitűzésévél fejleszthető. Klienseimmel coaching módszer alkalmazásával dolgozunk ezen.

Tapasztalatom szerint, belső békénk megélése által tudunk harmónikus kapcsolatot kialakítani a környezetünkkel. A relaxációs technika alkalmazásának tanításával segítem klienseimet, testi, lelki, szellemi harmóniájuk megteremtésében.

Az önálló gondolkodásra és felelős döntések meghozására képes ember boldogságánák titka, a pozitív elétlehetőségéinek felismerésében rejlik. Az alábbi módszerek segítsével nyújtok támogatást klienseimnek saját útjuk megtalálásában:

Pszichológiai módszereim:

Online relaxáció – Online autogén tréning módszer

online relaxáció - online autogén tréning

Az autogén tréning segítségévél megtanulhatjuk a testünk tudatos ellazítását. Ezzel a módszerrel pár perc alatt egy békés, harmónikus állapotba kerülhetünk, mely a külvilág zajainak eltávolításával és belső gondjaink elcsendesítésével segít minket a feltöltődésben. A relaxáció egy mindenki számára könnyen elsajátítható és gyakorolható út a testi, lelki, szellemi harmóniánk megteremtéséhez.

Online szimbólum terápia – A meditáció és az imagináció módszere

Szimbólum terápia

A meditáció a “tudatos álmodás” módszere. Alvásközeli, relaxált állapotban pihenünk, miközben belső képeket hívunk elő magunkból. Ez egy hatékony és élményszerű módja az önismeretünk fejlesztésénék, illetve lelki eredetű testi panaszaink gyógyításának. A meditáció által közelebb kerülünk belső lényegünkhöz.

Online coaching – Életvezetési tanácsadás

Coaching - Életvezetési tanácsadás

A coaching módszere egy sportedző munkájához hasonlítható. A coaching folyamat során a coach és kliense egy kitűzött cél elérésén dolgoznak együtt. A pszichológus támogatja, ösztönzi az önfejlesztésre nyitott személyt.

Tovább olvasom…

Végzettségeim

  • Szimbólumterapeuta (Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület)
  • Autogén tréner (Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület)
  • Life és Business Coach (Pro Bona Coaching és Tréning Center)
  • Tanácsadó és munkapszichológus (Eötvös Lóránd Tudományegyetem)
  • Filozófia szakos gimnáziumi tanár (József Attila Tudományegyetem)

Magánrendelés

Online pszichológus

Személyesen, Budapesten a XI. kerületben, vagy online formában (Skype, Messenger segítségével) tudom klienseimet fogadni.

Arra törekszem, hogy az online pszichologus konzultációk, tartalmukban és hangulatukban ne térjenek el a személyes találkozókétól. Beszélgetéseink során hatékony pszichológiai módszerek alkalmazásával segítem a hozzám fordulókat. Az konzultációk kellemes, pozitív hangulatban zajlanak.

Klienseim bizalma és a teljeskörű diszkréció megtartása elsődleges szempont számomra.

Ha úgy érzi elakadt, és a továbblépéshez szakszerű segítséget szeretne kérni, az alábbi elérhetőségeken tud kapcsolatba lépni velem.

Online coaching elérhetőségek

Kálmán Judit, online pszichológus rendelés

Online coaching és tanácsadás, Budapest, XI. kerület, Gazgadrét, Frankhegy utca 9.

Telefonszám: +36/70 254-5482

E-mail cím: info@homepszichologus.hu