Online autogén tréning tanfolyam. Egyéni és csoportos tréningek, 2×6 alkalom, kezdő és haladó szinten. Relaxáció és önismeret tematika.

Online autogén tréning


Online Autogén tréning (AT) – Relaxáció tanfolyam

A relaxáció tanulása több alkalmat vesz igénybe, és heti rendszerességgel találkozunk. Ezalatt az idő alatt a résztvevők egyénileg, az otthonukban is naponta többször gyakorolják a tanultakat.

Egyéni relaxáció tanfolyam és önismereti tréning:

Azoknak ajánlom az egyéni autogén tréning tanfolyamon való részvételt, akik amellett, hogy megismerkednek a relaxációs technikával, szeretnének mindeközben végigmenni egy önismereti úton is, és megoldást találni bizonyos lelki gondjaikra, elakadásaikra.
Az AT lehetőséget nyújt arra, hogy felfedjük a testi problémáink hátterében húzódó lelki okokat, és enyhítsünk az élethelyzetünkből fakadó nehézségeinken. Az autogén tréning segíti a megküzdést és a lelki feltöltődést.

Csoportos autogén tréning tanfolyam:

A csoportos tanfolyamon a résztvevőinek, amellett, hogy elsajátítják az autogén tréning relaxációs technikát, lehetőségük van arra, hogy a csoport támogató erejével közös élményeket szerezhessenek.
A csoportos tanfolyamon való részvételt azoknak ajánlom, akik szeretnek közösségben lenni, és szívesen teremtenek kapcsolatot másokkal. Az együtt eltöltött órák során sok energiát és pozitív megerősítést nyerhetnem egymástól.

Az online autogén tréning menete

A tanfolyam online formában zajlik, igy az ország bármely pontjáról, az otthonukból csatlakozhatnak a résztvevők. Zoom meeting formájában találkozunk, a kapcsolattartáshoz szükséges feltételek: egy videobeszélgetésre alkalmas számítógép, vagy mobiltelefon illetve táblagép és biztonságosan működő internetkapcsolat.

A tanfolyam kezdetét megelőzően minden jelentkező részletes technikai útmutatást kap a Zoom alkalmazás használatához, illetve sor kerül egy egyéni online beszélgetésre, amelyen a résztvevők feltehetik a kérdéseiket az online autogén tréninggel kapcsolatban.

Jelentkezés az online tanfolyamra:

Tréning vezető: Kálmán Judit, tanácsadó pszichológus, autogén tréner és meditáció oktató

Részvételi díj:

Csoportos részvétel (max. 4 fő) esetén: 5000 Ft / 60 perc (30000 Ft/ 6 alkalom)

Egyéni részvétel esetén: 8500 Ft/ 50 perc (Kedvezményes díj: 30 000 Ft/4 alkalom)

A díjfizetés csoportos tréning esetén a tanfolyam megkezdése előtt, egy összegben, banki átutalással történik, egyéni tanfolyam esetén pedig lehetőség van tanóránként, az egyes alkalmak után elutalni a tanfolyam óradíját.


Jelentkezés:

Telefonon: +36 70 254 5482,

E-mailben: info@homepszichologus.hu

Ha nem megfelelő a csoportos tanfolyam tervezett időpontja, választható egyéni tréning is, megállapodás szerinti kezdési dátummal és időponttal.